top of page
New Phototastic Collage website12.jpg

Aanbod voor in de zorgsector

(ook scholen voor gewoon en buitengewoon onderwijs)

Werk je in een school voor bijzonder onderwijs, een ziekenhuis, een woonzorgcentrum, een voorziening voor personen met een beperking,... en ben je op zoek naar een ontspanningsactiviteit op maat voor je leerlingen, patiënten, bewoners of gasten, dan kan je bij mij terecht voor een klankbad.

Voor mijn aanbod voor op (sport)evenementen in de zorgsector of voor tijdens speciale dagen in het hoger onderwijs ga je kijken bij aanbod evenementen.

Ik kom hiervoor met mijn instrumenten naar jouw voorziening. Het enige wat je nodig hebt, is een rustig gelegen ruimte waar de deelnemers in kunnen plaatsnemen, liefst met voldoende ruimte tussenin, zodat ik nog kan rondstappen tussen de deelnemers. Vaak is een snoezelruimte een goede plek voor een klankbad. De deelnemers kunnen het klankbad ondergaan op de manier die voor hen het meest comfortabel is: liggend of zittend op een matje op de grond, zittend in een rolstoel, op een stoel of in een zetel, liggend in een (water)bed,... eventueel lekker knus onder een dekentje om geen kou te krijgen.

Afhankelijk van de noden van de deelnemers en de beschikbare tijd kan een klankbad 30 tot 60 minuten duren. Zijn er veel deelnemers of is het aangeraden om met kleine groepen te werken, dan kan ik meerdere klankbaden na mekaar komen geven.

 

 

Ben je juf of meester in de tweede of derde kleuterklas of in het eerste of tweede leerjaar in het gewoon onderwijs en ben je op zoek naar een leuke muzische activiteit voor in de klas, dan is het klankspelatelier voor in de tweede en derde kleuterklas en het eerste en tweede leerjaar misschien iets voor jou. Tijdens dit klankspelatelier, dat een half uur duurt en meerdere keren na elkaar kan gegeven worden, speel ik allerlei rustige, ontspannende klankspelletjes met een groepje van maximum 10 kinderen.

Voor de leerlingen van het 3de tot en met het 6de leerjaar is er de klankreis voor in het 3de t.e.m. het 6de leerjaar. Tijdens deze klankreis van een half uur maken maximum 12 leerlingen kennis met allerlei etnische instrumenten en hun ontspannende werking.

Wil je als juf of meester in de tweede of derde kleuterklas of in het eerste of tweede leerjaar in het gewoon onderwijs, of als kleuterbegeleider in de buitenschoolse kinderopvang leren hoe je etnische instrumenten kan gebruiken in de klas/opvang , dan is de 2 uur durende klankspelworkshop + klankbad een goede bijscholings- en ontspanningsactiviteit. Ik kom voor deze workshop naar jouw school of voorziening.

Prijzen

Bij meerdere klanksessies na mekaar telt het totaal aantal deelnemers voor de prijsbepaling.

Vind je in mijn aanbod niet wat je zoekt, maar denk je dat ik toch iets voor je kan betekenen, neem dan contact op voor een klanksessie op maat. Dan bekijken we samen wat de beste oplossing is voor jouw voorziening.

* Klankbad van 45 tot 60 minuten

 • bij 2 deelnemers: €35 per persoon + €0,40 per kilometer

 • bij 3 deelnemers: €30 per persoon + €0,40 per kilometer

 • bij 4 deelnemers: €25 per persoon + €0,40 per kilometer

 • bij 5 deelnemers: €20 per persoon + €0,40 per kilometer

 • vanaf 6 deelnemers: €15 per persoon + €0,40 per kilometer

 • vanaf 10 deelnemers: €10 per persoon + €0,40 per kilometer

 • vanaf 15 deelnemers (eventueel verspreid over 2 klankbaden): €9 per persoon + €0,40 per kilometer

 • vanaf 20 deelnemers (eventueel verspreid over 2 of meerdere klankbaden): €8 per persoon + €0,40 per kilometer

* Klankbad van 30 minuten

 • vanaf 10 deelnemers (verspreid over 1 tot 2 sessies): €7 per persoon + €0,40 per kilometer

 • vanaf 15 deelnemers (verspreid over 2 tot 3 klankbaden): €6 per persoon + €0,40 per kilometer

 • vanaf 20 deelnemers (verspreid over 2 of meerdere klankbaden): €5 per persoon + €0,40 per kilometer

* Klankspelatelier (2de/3de klklas en 1ste/2de lrjr)  en  Klankreis (3de t.e.m. 6de lrjr) (30 minuten)

 • vanaf 10 kinderen (verspreid over 1 tot 2 sessies): €7 per kind + €0,40 per kilometer

 • vanaf 15 kinderen (verspreid over 2 sessies): €6 per kind + €0,40 per kilometer

 • vanaf 20 kinderen (verspreid over 2 of meerdere sessies): €5 per kind + €0,40 per kilometer

* Klankspelworkshop + klankbad 

 • €20 per persoon (minimum 10 deelnemers) + €0,40 per kilometer

 • deelnemers brengen mee: matje (of zeteltje), dekentje, kussen en warme sokken

bottom of page