top of page
New Phototastic Collage website7.jpg

Praktisch

Er wordt aangeraden om een uur voor de klanksessie niks (zwaar) meer te eten en om na de klanksessie veel water te drinken. De trillingen van de klanken hebben immers een detoxeffect: heel wat afvalstoffen worden erdoor losgetrild en deze moeten het lichaam liefst zo snel mogelijk kunnen verlaten.

Na elke klanksessie bij mij thuis is er dan ook nog gelegenheid om nog wat te drinken en na te praten (in de prijs inbegrepen).

Je draagt best losse, comfortabele kledij. Voor de klanksessies bij mij thuis breng je een dekentje mee, een kussen en warme sokken, matjes en zetels zijn aanwezig. Voor de klanksessies op verplaatsing breng je zelf ook nog een matje (of zeteltje) mee, tenzij anders vermeld.

Ik geef vooral (combi-)klankbaden op verplaatsing in Putte en Haacht. Tussendoor gaan er ook bij mij thuis in Wespelaar (combi-)klankbaden en infoavonden over de essentiële oliën door. Alle data vind je in de agenda.

Je bent telkens een half uur eerder welkom, zodat je je rustig kan installeren. Omdat laatkomers het klankbad enorm storen, gaat de deur stipt op het startuur toe. Kom je na het startuur toe dan kan je dus spijtig genoeg niet meer deelnemen, tenzij je vooraf verwittigd hebt (0485/376824) later te zullen komen. Dan wachten we op je zodat we dan samen kunnen starten.

Inschrijven is verplicht (de plaatsen zijn beperkt) en doe je telkens via klankdruppels@fonderie-claesen.be, tenzij anders vermeld.

Wil je graag op de hoogte blijven van mijn klankactiviteiten, mail me dan je mailadres door zodat ik je kan toevoegen aan mijn mailinglist, schrijf je zelf in voor de maandelijkse nieuwsbrief via de knop op de homepagina of volg mij op Facebook.

bottom of page