New Phototastic Collage website16.jpg

Lid worden en bestellen

Als je lid wordt, kan je meteen bestellen met 24% korting. Hier zijn helemaal geen voorwaarden aan verbonden en is je account een jaar niet-actief dan vervalt het automatisch.

Om lid te worden, klik je op deze link.

Er wordt je eerst gevraagd een starterkit te kiezen (stap 1), maar je kan ook doorgaan zonder zo'n kit aan te vinken. Daarna (stap 2) kan je aangeven of je al dan niet wil inschrijven in het systeem van maandelijkse bestellingen (Essential Rewards) om zo punten te sparen voor gratis producten. 

Je zal zien dat in het scherm dat dan te voorschijn komt (ledeninformatie) mijn lidnummer (16969155) als persoon die jou geïntroduceerd heeft bij Young Living al 2 maal is ingevuld bij  'informatie over de sponsor/inschrijver'. 

 

Je weet niet waar te beginnen? Je kent nog niks van de producten?

Geen paniek! Als je via mijn link inschrijft (met mijn distributeursnummer) dan wil dat zeggen dat ik je sponser ben. Je kan dan met al je vragen over het gebruik van de essentiële oliën en andere producten van Young Living bij mij terecht. Ik help je graag verder waar nodig.

Ik heb ook een Facebookgroep "De druppels van Klankdruppels".

In deze groep deel ik graag mijn passie voor de essentiële oliën van

Young Living. Ik hou je er op de hoogte van alles wat ik doe met deze

oliën en van de laatste nieuwtjes (info-sessies, promo-acties, aroma-

klankbaden, handige tips en weetjes,...).

Daarnaast worden er bij mij thuis, bij mijn collega's of online ook geregeld infomomenten georganiseerd. Ook (individuele) infomomenten op aanvraag zijn mogelijk.

 

Zelf ben ik begonnen met de Premium Starter Kit (PSK). Hij bevat 12 oliën die dagelijks van pas kunnen komen. Daarnaast zit er ook een mooie Dewdrop diffuser/verstuiver bij, Ningxia Red voor je dagelijkse dosis energie en antioxidanten en informatie.

De druppels van Klankdruppels (breder).p

15 redenen om een Premium Starter Kit te hebben

 
centje bijverdienen.jpg.png